Open office iroda: Te jól érzed magad egy egyterű irodában?

A dolgozói elégedettség fontossága napjainkban már nem kérdés. Felelős munkaadóként, HR munkatársként tudni kell, hogy kulcsszerepet tölt be a szervezeti sikerek elérésében, hogy elégedett dolgozóink legyenek.

Ehhez azonban sok tényezőnek kell együttesen összehangoltan működni.

Az egyik ilyen tényező, hogy jól érezze magát a kolléga az irodában. Mert senki sem szeret egy olyan irodába bejárni dolgozni, ahol nem tud hatékonyan a munkájára koncentrálni, sok a zavaró tényező, ami miatt jelentősen csökken a munkája hatékonysága.

Milyen irodában jó dolgozni?

Sok esetben cégre szabott a döntés, hogy milyen irodát alakítanak ki a dolgozóknak.

A legfontosabb szempontjai az iroda kialakításának, hogy mi szolgálja leginkább a cég előrehaladását, és a dolgozók elégedettségét mi segíti jobban.

A kapcsolódó szervezeti egységeknek célszerű közel ülni egymáshoz, még ha valamilyen módon szeparálva is vannak.

Mikor jó az egyterű, – open office iroda?

Megtörtént eset, hogy két szervezeti egységet elszeparáltak egymástól, és ennek következtében olyan nehézkesen ment a kommunikáció, hogy külön CRM rendszert kellett létrehozni, ahhoz, hogy a korábbi, gördülékeny folyamatok újra működhessenek.

Az open office iroda előnyei és hátrányai

Az egyterű irodákban kb. 12-15 fő felett már kialakul egy olyan alapzaj, ami sokakat akadályoz a koncentrációban, a hatékony munkavégzésben.

De sokszor elég, ha 2 fő ül egy irodában, amint belép egy harmadik személy valamelyik félhez, az ugyanolyan zavaró tud lenni. Vagy egy telefonhívás is elég, hogy a kollégánkat kizökkentsük a munkából.

Nem elhanyagolható a betegségek terjedésének kockázata, különösen télen, amikor a megfázások gyakoribbá válnak, az egyterű irodák kiváló táptalajt biztosítanak a vírusoknak.

Ön jól érzi magát a bőrében?

Lehet bármennyire is kényelmes irodai környezet, ha egyszerűen nem érezzük jól magunkat a bőrünkben és folyton a túlsúly miatt aggódunk. Mind esztétikailag, mind egészségileg problémás dolog, ezért érdemes lépni az ügyben. A fogyasztószerek pedig erre kiváló lehetőséget nyújtanak. Olyan népszerű termékek kaphatók, mint az Adipex-P, Adipex Retard vagy akár a Genesis Sibutramine.

Fentermin és sibutramine hatóanyagukkal csökkentik az étvágyunkat, így kevesebb kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, ami hozzájárul a gyors és látványos fogyáshoz. Mielőtt Adipex rendelés mellett döntene, nézzen szét az interneten, hogy mit kell tudni a használattal, hatással kapcsolatban! Sok a hamis termék, ugyanúgy, ahogy a potencianövelő gyógyszerek között. Az egyik leggyakrabban hamisított termék a Kamagra Super potenciafokozó szer, ami hazánkban nagyon keresett férfierő tabletta.

Hozzászólás